31 december 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 80 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Polisen larmades om en brand på gamla E20 mellan Eskilstuna och Strängnäs. Det var en parkerad husvagn som brann. Husvagnen stod på en mindre avfartsväg. Det är oklart varför branden startat, ingen person skadades fysiskt. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

23:56 En polispatrull befann sig på Västerleden i Eskilstuna när de observerade att fyrverkerier avfyrades från en EPA-traktor i närområdet. Fordonet stoppades och kontrollerades. Två tonåriga killar misstänks för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Vårdnadshavarna kontaktades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.