04 december 07:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Sunne

02.22: Patrull kallas till Skäggeberg med anledning av att det spelas hög musik från fordon på platsen. En förare, en man i 25-årsåldern, får böter för att ha spelat hög musik.

Kristinehamn

23.28: En personbil med husvagn är med om en trafikolycka där ekipaget kör av vägen på riksväg 26 i Nässundet. Bärgare fick komma till platsen för att ta hand om bilen och husvagnen. Föraren fick böter då det inte var vinterdäck på husvagnen.

Kil

23.34: Patrull tänker stoppa ett fordon för kontroll i Kil men föraren försöker åka ifrån innan han stannar och springer från platsen. Det blir ett kortare förföljande till fots innan mannen kan fångas in. Han blåser positivt i polisens mätinstrument och är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Hammarö

00.43: Det kommer larm från en skola i Lövnäs och det är flera rutor som ska ha blivit förstörda samt möbler som kastats ut. Patrull har varit på plats för att dokumentera och upprättar en anmälan om skadegörelse och olaga intrång.

Arvika

23.34: En man i 35-årsåldern blir misstänkt för hot mot tjänsteman vid en nattklubb i centrala Arvika. Mannen blev samtidigt avvisad från platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.