09 december 07:49, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:42 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en krog i Sundsvall med anledning av ett bråk mellan två personer. Polisen åker dit och håller vissa förhör. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Det finns ingen information gällande eventuella personskador. En person från platsen omhändertas för fylleri. 

02:29 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka i centrum. En bil ska ha kört in i en stolpe. Enligt initiala uppgifter ska två personer ha färdats i bilen, det är oklart om någon av dem behöver uppsöka sjukvård. Polisen har varit på plats. Olycksorsaken ska utredas. Fordonet bärgas från platsen. 

Övrigt: Sju viltolyckor har inrapporterats till polisen sedan sen torsdagskväll. En skedde på riksväg 86 Indal, Sundsvalls kommun, en i Österalnäs, Örnsköldsviks kommun, en på E4 Docksta, Kramfors kommun, en på riksväg 90 Sollefteå, en i Stigsjö, Härnösands kommun, en i Happsta, Örnsköldsviks kommun och en på länsväg 320 Östbyn, Sundsvalls kommun. Inga personskador uppstod.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.