Uppdaterad 01 januari 08:05

01 januari 06:50, Övrigt, Malmö

Sammanfattning av nyårsnatten i Malmö.

Nyårsnatten i Malmö har varit relativt lugn utan några allvarliga våldsbrott.
16 personer har omhändertagits enligt LOB.
Två personer har anhållits misstänkta för misshandelsbrott i nära relation.


Övrigt:


Bråk, Katrinelundsgatan, 00:04.
Larm inkommer om slagsmål mellan ungdomar i anslutning till en nyårsfest. Polis skickas till platsen. Ingen är i behov av ambulansvård och ingen vill anmäla brott. En person omhändertas enligt LOB och en person avlägsnas från platsen.


Bilbrand, Vougts väg, 00:38:
Larm inkommer om en parkerad bil som brinner. Ytterligare en bil skadas i samband med branden. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.


Brand i soptunna, Ynglingagatan, 02:14:
Det brinner i en soptunna som står intill en husvägg. Boende lyckas själva släcka branden, men rök sprids in i huset. Polis och räddningstjänst skickas till adressen. En anmälan om mordbrand upprättas.

Brand i villa, Nordmannagatan, 03:04:

En anmälan om mordbrand har upprättas efter en villabrand. 

Inga personskador har rapporterats. 


Brinnande föremål, Västra Ansgarigatan, 03:28:
Ett brinnande föremål kastas in på en uteplats till en villa. Föremålet självslocknar och orsakar sotskador. Polis skickas till adressen för att dokumentera platsen och höra målsägande. En anmälan om försök till mordbrand upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.