01 januari 12:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Här följer en sammanfattning av nattens händelser.

Borlänge

01.50: En person i Sörbo omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och blir i samband med det misstänkt för våldsamt motstånd.

01.22: En anmälan om skadegörelse har upprättats med anledning av några personer kastat snöbollar in i anmälarens bostad i Tjärna Ängar.

02.14: Patrull har kontakt med ungdomar som skjuter raketer i centrala Borlänge. Raketerna förverkas av patrull som också tar kontakt med ungdomarnas vårdnadshavare.

Falun

01.28: Samtal om ungdomar som skjuter raketer mot bostäder och bilar i centrala Falun.

Hedemora

01.11: Det kommer in samtal gällande att några personer fått raketer skjutna mot sig i närheten av Centrumgallerian i Hedemora. Tre personer står som målsägare och en jacka ska ha blivit förstörd och en person ska ha blivit träffad i benet och fått ont men ingen ska ha behövt vård ambulansvård. Två personer är nu misstänkta för misshandel.

Mora

01.35: En man misshandlar en kvinna han har en relation med i Sollerö. Kvinnan fick åka med ambulans för kontroll av sina skador. Mannen som är i 55-årsåldern greps och anhölls senare under morgonen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.