01 januari 12:30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Här följer en sammanfattning av nattens händelser.

Karlstad

00.45: Det inkommer samtal om att några personer skjutit raketer i Tingvallastaden där några personer ska ha blivit träffade och det har även kommit in samtal om att några skjutit raketer i Älvenäs.

Hammarö

01.20: En anmälare i 20-årsåldern ringer in och berättar att han vara nära att krocka med en annan bil varpå han tutade. Några ur den andra bilen ska då ha kommit fram till anmälaren och slagit honom i huvudet. En man i 20-årsåldern är nu misstänkt för misshandel.

Kil

03.35: Polisen får in uppgifter om en person som misstänks köra berusad och kan stoppa mannen i centrala Kil för en kontroll. Mannen som är i 30-årsåldern är nu misstänkt för grovt rattfylleri och fick sitt körkort omhändertaget i samband med kontrollen.

Torsby

03.30: Patrull stoppar ett fordon i centrala Torsby och föraren, en man i 35-årsåldern är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.