10 januari 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:47 Polisen fick vetskap om att en man, som hade på sig vassa föremål, befann sig utomhus i Torpa, Jönköping. Flera polispatruller åkte till platsen och poliserna fick kontakt med mannen som är i 25-årsåldern. Mannen visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Mannen misstänks för grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott eget bruk. De vassa föremålen togs i beslag.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.