10 januari 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:01 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Fraktgatan i Eskilstuna. Det var en parkerad bil som brann och branden spred sig till flera bilar som stod parkerade i närheten. Totalt fem bilar skadades, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande omfattningen av de materiella skadorna. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.