10 januari 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:59 Inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till Södermalm med anledning av förrådsinbrott som ska ha skett någon gång under de senaste dagarna. Okänd gärningsperson/personer ska ha tagit sig in i förrådet. Det är oklart om något är tillgripet. Polisen har varit på plats för brottsplatsundersökning och förhör. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott. 

02:07 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen beordras till en fastighet i Stenstan, Sundsvall, där okänd gärningsperson har utfört skadegörelse. Anmälan har upprättats gällande skadegörelsen. 

Övrigt: Sex viltolyckor har inträffat i länet sedan sent på söndagskvällen. En på E4 i Örnsköldsvik, en i Tynderö, Timrå kommun, en i Gulsele, Sollefteå kommun. En har också skett på E4 Skönsberg, en i Bergsåker samt i Gimåfors samtliga i Sundsvalls kommun. Det finns inga rapporter om personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.