10 januari 07:16, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer några ärenden som polisen har hanterat i Örebro län under natten.

Örebro 04:25: Ett larm gick igång på en krog i centrala Örebro efter att en person gjort inbrott. Kameran fångade personen som sågs stjäla en spelkonsol och sedan lämna platsen. Polis cirkulerade i området men kunde inte anträffa gärningspersonen. En anmälan har upprättats gällande stöld genom inbrott. 

Kumla 02:32: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i Vallersta. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. 

Nora 01:15: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med polis för att ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott avseende eget bruk. Han körkort har också omhändertagits. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.