11 januari 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:50 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till badhuset i Boliden där ett inbrottslarm gått. Okänd gärningsperson har tagit sig in i lokalerna och tillgripit gods. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. 

00:20 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:31 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

02:33 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till ett hotell i Boliden med anledning av att ett inbrottslarm har gått. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna, det är oklart om något har tillgripits. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar. 

Övrigt: Under sen kväll och tidig morgon har tre viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Kulbäcksliden, Vindelns kommun, en på E4 i Ånäset, Robertsfors kommun och en i Sjöbotten, Skellefteå kommun. Inga personskador har uppstått. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.