Uppdaterad 11 januari 20:22

11 januari 18:20, Övrigt, Gävleborgs län

Polisen letar efter föraren till Volvo

Polisen ska stoppa en bil för kontroll på Södra Slottsgatan i Gävle när föraren smiter med bilen från platsen. Polisen får inleda ett så kallat förföljande.

Efter cirka tio minter anträffar man bilen men föraren finns inte kvar vid fordonet. I samband med händelsen ska flera vittnen ha sett en svartklädd man, och denne ska också ha varit den enda som befunnit sig i bilen. 

Bilen ska vara en Volvo av äldre modell. 

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14. 

Uppdatering 20:22;

Ingen person är gripen men det skrivs en anmälan om misstänkt narkotikabrott, brott mot knivlagen, vårdslöshet i trafik alternativt grov vårdslöshet i trafik. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.