12 januari 06:35, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Peter Adlersson.

22:22, rattfylleri, Göteborg
Vi får in ett flertal samtal om att föraren av en personbil kör på något i ett garage i Bergsjön. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. På platsen anträffar man ett fordon. Föraren har kört ur sin garagebur och sedan in i en vägg. Inga uppgifter om personskador. En person medtagen för kontroll misstänkt för rattfylleri samt grov skadegörelse.

22:38, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om att en personbil brinner på Medicinaregatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker elden och en patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

00:48, skadegörelse, Lysekil
Vi får samtal om att en kvinna går från port till port på en adress i centrala Lysekil och bankar. En ruta krossas på en av portarna. En patrull åker till platsen. Kvinnan har då lämnat. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.