12 januari 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Polisen har inte fått några larm om händelser eller våldsbrott av allvarligare art.

Drograttfylleri i Eskilstuna

22:26 Polisen gjorde en fordonskontroll på Rademachergatan i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke för drograttfylleri för föraren, en man i 25-årsåldern. Passageraren, en kvinna i 30-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Bägge fick följa med för kroppsbesiktning och förhör innan de släpptes fria igen.

Misstänkta för drograttfylleri

01:02 På Villagatan i Flen stoppade polisen en bil. Bilens förare, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri. I bilen fanns också en passagerare, även det en man i 20-årsåldern, som blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Bägge frihetsberövades för kroppsbesiktning och förhör innan de släpptes.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.