Uppdaterad 12 januari 08:31

12 januari 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Trafikkontroll, Örnsköldsvik: Vid en trafikkontroll på E4 i centrala Örnsköldsvik får tre förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

23:26 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Nacksta med anledning av ett bråk mellan två personer utomhus. Åverkan har gjorts på ett fönster. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:48 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Lucksta. Polispatrull beordras till platsen. Inget brott misstänks i samband med branden.

01:04 Brand, Sundsvall: Larm om villabrand i Essvik. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Brandorsaken är oklar och platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

04:36 Viltolycka, Ånge: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14 Tirsta/Fränsta. Inga personskador rapporteras.

06:10 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till E4, Kvissleby där en lastbil uppges ha delvis kört av vägen. Ingen uppges ha skadats. Olycksplatsen dokumenteras och förhör med föraren hålls. Bärgare tillkallas.
Uppdatering 08:30: Bärgning väntas pågå till 11:00. Trafiken leds om.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.