Uppdaterad 13 januari 16:27

13 januari 12:44, Försvunnen person, Malmö

Svårt synskadad och döv man försvunnen, Malmö/Åkarp.

Polisen söker efter en 34-årig man som har försvunnit från sin bostad på Kirseberg någon gång idag. Mannen skulle under förmiddagen ta bussen till Åkarp där han studerar, men han kom aldrig fram till skolan. Det är oklart om han gått på fel buss, hoppat av på fel plats eller aldrig kommit fram till bussen. 

Mannens signalement har larmats ut till samtliga polispatruller i områdena, men polisen önskar även allmänhetens hjälp.

Signalement:

Troligtvis klädd i svarta byxor.

Svart jacka med luva.

Keps.

Glasögon med svarta bågar och glas i rödorange färg. 

Svarta kängor.

Eventuellt en svart axelremsväska. 

Mannen går ej med käpp. 

Ser du eller har du nyss sett en man som stämmer in på signalementet? Hör då genast av dig på 112. 

Uppdatering: Polisen har positionerat mannens mobiltelefon. Enligt den informationen verkar mannen befinna sig ombord på en stadsbuss i Malmö. Polis kontrollerar bussar som kan vara aktuella och tar kontakt med busschaufförer. Än så länge så har mannen inte hittats och polisen är forsatt intresserad av allmänhetens hjälp. 

Uppdatering: Mannen tros ha varit synlig på Ribersborg vid 14-tiden. 

Uppdatering: Mannen är anträffad välbehållen i Slottsparken i Malmö. Det var tack vare tips från allmänheten som mannen kunde lokaliseras. Polisen tackar för allmänhetens engagemang.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.