15 januari 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:46 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ringgatan i Skänninge, Mjölby. Det var ett sopkärl utomhus som brann. Polis åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

03:36 Polisen larmades till en adress i Navestad, Norrköping, med anledning av ett SOS-larm gällande en brand. Flera polispatruller åkte till platsen. Tre bilar brann, dessa bilar stod parkerade utomhus i anslutning till en garagelänga. Bilarna ska ha blivit kraftigt skadade. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Brandplatsen spärrades av, en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.