02 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:34 Polis larmades till området Norr i Katrineholm med anledning av bråk på en adress. När polis anlänt till lägenheten greps en man i 45-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård. På grund av hög berusningsgrad på den misstänkte har inga förhör kunnat genomföras än. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

* När det gäller mordförsöket i Katrineholm från lördagskvällen, se separat notis. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.