Uppdaterad 02 januari 12:05

02 januari 09:34, Trafikolycka, Torsby

Två bilar har kolliderat  på Rv62 söder om Likenäs.

Enligt initiala uppgifter uppgifter står en bil kvar på vägen medan den andra har hamnat i diket. Det ska vara sammanlagt fem personer drabbade och skadeläget för dessa är oklart.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen.

UPPDATERING KL 10:52. Polis är på plats. Två personer är avförda med ambulans med oklara skador. Det är hög trafikintensitet på platsen där det är begränsad framkomlighet och mycket halt vilket gör situationen mycket farlig. Bärgare är på väg till platsen och bedöms vara framme ca kl 11:10. 

Trafiken kan passera växelvis förbi platsen i låg hastighet.

Ny uppdatering: De två personerna som avförts med ambulans hade färdats i samma bil. De tre personer som färdats i den andra bilen har inte något behov av akut vård.

Ny uppdatering kl 12:00 Vägen är nu helt öppen för trafik i båda riktningarna. Den bil de båda skadade färdats i hade fått sladd varvid föraren tappat kontrollen och bilen kolliderat med den mötande motparten. Föraren till den vållande parten har ännu inte förhörts av polis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.