Uppdaterad 20 januari 18:38

20 januari 16:04, Försvunnen person, Malmö

Polisen vill ha hjälp med att hitta en försvunnen pojke i Malmö.

Den 14-åriga pojken lämnade sin skola på Videdalsvägen vid 11-tiden idag och har därefter inte setts till eller hörts av. Anhöriga har anmält pojken försvunnen och Polisen behöver din hjälp att hitta honom.

Pojken är cirka 150 cm lång och har mörkt hår. Vid försvinnandet var han klädd som på den bifogade bilden; grå vinterjacka med kapuschong, svart mössa, svarta mjukisbyxor och sneakers.

Pojken har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, inklusive lindrig intellektuell utvecklingsstörning. Han är mycket intresserad av solsystemet och dess planeter samt Skånetrafiken – bussar, busslinjer och hållplatser. Bästa sättet att skapa kontakt med pojken är att inleda ett samtal om dessa ämnen.

Om du ser pojken nu eller har sett honom i närtid, ring 112 och begär Polisens regionledningscentral. Om du har annan information som kan leda till att pojken anträffas, ring Polisens växel på nummer 114 14.

Uppdatering kl. 18.37: Pojken har kommit åter och är välbehållen. Polisen tackar allmänheten för de tips som kommit in.

Bilden och pojkens namn raderas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.