21 januari 06:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

01.09 Polisen fick flera samtal om ett inbrott i en företagslokal på Olai Kyrkogata i Norrköping. En person hade slagit sönder en ruta, gått in i lokalen, och lämnat med gods under armen. Flera polispatruller skickades till området. Efter ett tag anträffades en man som hade ett par datorer i en väska. Det var oklart var godset kom ifrån.
Polisen fortsatte att undersöka omständigheterna kring godset och inbrottet. Det gick inte just då att säkerställa var datorerna som mannen hade kom ifrån. Han blev misstänkt för häleri, men det fanns inte grund för ett gripande.
Mannen identifierades, utredningsfotograferades, och godset togs i beslag. En annan anmälan upprättades om inbrottet i företagslokalen, gällande stöld genom inbrott.

I övrigt har polisen hanterat larm om bråk som inte lett till något frihetsberövande eller personskador, patrullerna har också hanterat narkotikapåverkade personer, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.