Uppdaterad 23 januari 12:45

23 januari 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

En person har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:28 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med tre renar på väg 335, cirka fem kilometer norr om Gålsjöbruk. Inga personskador rapporteras.

03:15 Misshandel, Sollefteå: Polispatrull beordras till en adress i Sollefteå med anledning av ett bråk. Polisen håller förhör på platsen. En person som uppges ha klämt en hand i en dörr förs till sjukvård. Två anmälningar gällande misshandel upprättas.

03:28 Viltolycka, Härnösand: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på väg 724, Älandsbro. Inga personskador rapporteras.

04:55 Inbrott, Sundsvall: Polispatruller beordras till Bredsand med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i ett garage. Två män i 20-årsåldern anträffas i området och även misstänkt stöldgods påträffas i närheten. Männen grips. Förhör med männen kommer att hållas under dagen.

Rättelse: De gripna är i 30-årsåldern.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.