23 januari 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Avesta

23.53: I Avesta centrum stoppas en bil för kontroll. En passagerare i 20-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Borlänge

22.55: En patrull noterar en bil i Domnarvet som framförs väldigt fort. Bilen svänger in vid en bostad och är tom när patrullen kommer fram. Med hjälp av hund så kan föraren samt bilnyckeln hittas. Föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri samt brott mot knivlagen.

23.38: Det kommer in samtal från en anmälare som bevittnat ett slagsmål mellan en kvinna och man i 45-årsåldern. Det blir två anmälningar om misshandel där de inblandade står som målsägare samt misstänkt i varsitt ärende. Det blir också en anmälan om barnfridsbrott.

Falun

04.07: En övernattningskoja i Råberget brann under söndagsmorgonen ner. Två personer som befann sig i kojan kunde ta sig ut ur kojan och klarade sig oskadda.

Ludvika

02.11: Ett fordon ska ha sladdat i de centrala delarna av Ludvika och kört ner stolpar. Föraren ska ha setts springa från platsen. Bilen var inte körbar och fick bärgas bort. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka har upprättats.

02.47: Ett kameralarm går från ett område i Grängesberg där två personer syns inne på området men personerna har inte synts gått in i någon byggnad. Ett lås till ett förråd hittas uppbrutet och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Malung-Sälen

01.59: En man i 30-årsåldern försvann under natten från en fest i Lindvallen. Han anträffades cirka en timme senare och var då kraftigt nerkyld och fick följa med till sjukhus för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.