23 januari 08:22, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.40: I de sydöstra delarna av Örebro kommun kommer det in larm om att några personer setts inne i en lokal som används för förvaring. En brottsplatsundersökning har genomförts vid platsen men det är oklart om och vad som försvunnit. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

22.46: En förare i 45-årsåldern stoppas i Boglundsängen för kontroll. Mannen blir misstänkt för olovlig körning samt brukande av falsk urkund.

23.19: En man i 35-årsåldern stoppar på sig godis från en mack i Almby och blir misstänkt för ringa stöld samt brott mot knivlagen.

00.26: Väktare kallas till en lokal i Näsby med anledning av ett larm som gått. På plats noterar väktaren hur en man klättrar ut ur ett öppet fönster. Mannen som är i 40-årsåldern blir misstänkt för stöld genom inbrott alternativt olaga intrång.

Kumla

01.39: En förare kontrolleras av patrull i Kumla. Föraren, en tonåring, blir misstänkt för olovlig körning.

Degerfors

23.37: En patrull kallas till en bostad i Degerfors med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha misshandlat sin sambo. I samband med gripandet blev mannen aggressiv och slog en ur patrullen. En anmälan om misshandel, våld mot tjänsteman samt barnfridsbrott kommer upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.