25 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.42 Göteborg, rattfylleri
På Ekedalsgatan har en bilist kört in i två parkerade bilar. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av något och tas med för provtagning. Hon rapporteras för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt eget bruk av narkotika. Inga personskador.

23.51 Skara, försök till rån
I samband med att en man i 80-årsåldern gick av bussen i Varnhem blev han utsatt för ett rånförsök. Två yngre män som också hade åkt med bussen gav sig på honom och misshandlade honom så han föll till marken. Männen försvann sen från platsen utan att få med sig något. Målsägaren kunde själv ringa polisen som kom till platsen. Ingen gripen. Mannen förd med ambulans till sjukhus för kontroll.

01.48 Göteborg, drograttfylleri
På Waterloogatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan, och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.