26 januari 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

22:26, stöld, Uddevalla
Vi får larm om inbrott på en bilfirma. Polis åker till platsen och griper där en gärningsperson misstänkt för stöld.

23:05, stöld, Mölndal
En gäst på en restaurang på Nämdemansgatan tar alkohol och springer sedan från platsen. Oklart exakt vad för typ av alkohol det handlar om. Personal springer efter och får tillbaka mannen. De tillkallar samtidigt polis. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om stöld.

23:45, stöld genom inbrott, Göteborg
Vi får larm om att två gärningspersoner har gjort inbrott på ett företag på Östra Hamngatan. De ska fått med sig någon form av skärm. Polis åker till platsen och söker med bland annat hund. Det finns även tecken på att de försökt bryta sig in på andra ställen. I anslutning till platsen kan polisen gripa en person. Anmälan om försök till stöld samt stöld genom inbrott är upprättad.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation.
En kvinna larmar om att hon blir misshandlad av sin sambo med en hammare. Polis och ambulans åker till den aktuella adressen. De hör bråk när de kommer fram till bostaden och tar sig in. De kan säkra både kvinnan och mannen. Kvinnan är inte allvarligt skadad, enligt uppgift. Mannen grips på plats misstänkt för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.