29 januari 04:10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sammanfattning av nattens ärenden

UMEÅ

Misshandel Vasaplan, Umeå

Strax innan halv tre i natt inträffade en misshandel med flera personer inblandade. Polis kom till platsen och pratade med samtliga inblandade. Polis kommer att upprätta anmälan och motanmälan angående misshandel. Ingen person blev frihetsberövad.

Trafikbrott

Klockan 22:10 stoppade en polispatrull ett fordon på Vasagatan. Patrullen utfärdare en böter för otillåten fordonstrafik.

Klockan 22:30 stoppade en polispatrull ett fordon på Vasaplan. Patrullen utfärdare en böter för otillåten fordonstrafik.

Strax innan midnatt igår stoppade polisen ett fordon på Morkullevägen. Polisen utfärdade böter på 500 kronor för att fordonet har visat annat ljus än vitt eller gult ljus framåt. 

Klockan 00:30 stoppade polispatrull ett fordon på parkeringen utanför Willys på Ersboda. Föraren fick böter för onödig/störande körning på 1000 kronor. Föraren hade sladdat runt på parkeringen.

Strax efter klockan 01:00 kontrollerade polis ett fordon på Operaplan. I bilen satt totalt tio personer, vilket inte är tillåtet. Föraren fick böter gällande otillåtet antal passagerare på 500 kronor.

SKELLEFTEÅ

Klockan 01:45 fick polisen åka till en hamburgerrestaurang på kanalgata i Skellefteå. Anledningen var ett bråk på platsen. Polis avvisade tre personer från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.