29 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

00.11 Tanum, rattfylleri.
En bil kör i diket och kan inte ta sig därifrån. Ett person ringer och berättar att föraren luktade alkohol. Patrull till platsen och föraren är inte skadad men han får följa med för provtagning då han kan misstänkas för rattfylleri. Bilen bärgas från platsen och patrullen tar uppgifter för en anmälan.

01.44 Ale, skadegörelse genom brand.
Bilar som brinner på Vitklövergatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Bilarna står parkerade invid skolan och det brinner rejält. Visar sig att det börjat brinna i en av bilarna och sedan har de närmaste två bilarna skadats med anledning av branden. I skrivande stund oklart vad det är som orsakat branden, en anmälan skrivs.

01.48 Falköping, skadegörelse genom brand.
En bil rapporteras brinna i ett skogsområde i området Mösseberg. Bilen helt övertänd när räddningstjänst och polis kommer till platsen. Branden släcks och oklart i nuläget vad det är som orsakat branden, en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.