Uppdaterad 04 januari 10:55

04 januari 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

02.08 polisen fick ett SOS-larm om trafikolycka på tågspåret vid Norra Strandgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en person som blivit påkörd av tåget. Polisen påbörjade en utredning av händelsen och den har resulterat i att det inte finns någon misstanke om brott. En person, som inte är identifierad, har avlidit till följd av händelsen, som av allt att döma är ett suicidärende. Anhöriga är inte underrättade. Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk obduktion för att fastställa dödsorsaken.

Uppdatering kl. 10.50: polisen har arbetat med identifiering av den avlidne, en yngre man. Hans anhöriga har underrättats. Han var inte folkbokförd i Jönköpings län. Det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.