05 januari 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.53 polisen fick samtal via SOS om pågående bostadsinbrott i Jönköping. Det var boende i huset som larmade. Polisen åkte till platsen och vid ett genomsök visade det sig att ingen gärningsperson var kvar. Polisen spårade med hund och spanade även på andra sätt i närområdet. Polisen påbörjade en utredning om försök till grov stöld. Det finns ingen misstänkt. Ingen person var fysiskt skadad med några ungdomar var mycket chockade.

04.43 ett SOS-larm kom till polisen om att en bilist hade kört in i ett träd som låg över länsväg 826 i Tenhult. Då det inte var några personskador hanterades händelsen enbart av räddningstjänsten.

05.04 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 134/Kisavägen i Österbymo, Ydre. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen person hade skadats och att det inte fanns någon misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.