Uppdaterad 05 januari 07:07

05 januari 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

05.10 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 754 söder om Askeby. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

06.28 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 Linköping i närheten av trafikplats 112, Linköping N. Enligt uppgifter från SOS ska en bilist ha kört in i ett vägräcke. Polisen åker till platsen. Uppdatering: framkomna på platsen kunde polisen konstatera att det inte hade inträffat någon olycka. Det var enbart en bil som fått sladd. Inga skador av något slag.

05.04 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 134/Kisavägen i Österbymo, Ydre. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen person hade skadats och att det inte fanns någon misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.