05 januari 07:26, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan föjer en sammanfattning av nattens händelser.

Örebro

22.32: Två personer har varit inne på en bensinmack vid Almbyplan och stulit snus. Händelsen rubriceras som ringa stöld.

23.51: Två personer noteras av en anmälare i en källare på norr. En av männen lämnar men den andra finns kvar när patrull kommer till platsen. Mannen som anträffas är nu misstänkt för försök till stöld genom inbrott.

04.56: Vid kontroll av en förare i Norrby blir föraren, en man i 40-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Ett blodprov får avgöra om mannen gjort sig skyldig till brott eller inte.

Lindesberg

06.06: Ett larm går på en företagslokal i centrala Lindesberg. En anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Hallsberg

22.37: En trafikolycka inträffar på E20 i höjd med Vretstorp. Föraren i en personbil körde ner i diket och följde med ambulans för kontroll. Trafiken påverkades under olyckan och bärgningsarbetet. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Lekeberg

22.31: En manlig förare i 40-årsåldern kör i diket i Lekhyttan. Mannen misstänks för drograttfylleri och får lämna blodprov för att avgöra om han gjort sig skyldig till brott.

01.34: En singelolycka med tre personer inträffade på väg 518. De tre personerna fick föras till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.