06 januari 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:13 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på länsväg 1009, Tranås. Det var en singelolycka där en personbil kört av vägen. Det finns inga misstankar om brott i samband med händelsen. Två personer färdades i bilen, en av dessa fördes till sjukhus med ambulans. Personen hade nack- och ryggsmärtor, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

00:42 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Industrigatan i Anderstorp, Gislaved. I bilen satt två män som visade tecken på narkotikapåverkan, båda är i 20-årsåldern. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Båda fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.