Uppdaterad 07 januari 23:18

07 januari 17:12, Trafikolycka, Gotlands län

Polisen är vid en olycka på länsväg 143, Follingbo.

Vid olyckan var en lastbil- och en personbilsförare inblandade. Båda fordonen ska bärgas från platsen. En annan personbil kommer också bärgas eftersom att föraren kört på en eller flera fordonsdelar vid olycksplatsen.

Uppdatering klockan 19:18

Polisens om är på plats har talat om att så länge bärningsarbetet pågår kommer det inte vara möjligt att passera olycksplatsen. Polisen kommer utreda olyckan och båda fordonen, en person- och en lastbil, kommer tas i beslag så att polisen kan om de behöver undersöka dessa.

Uppdatering klockan 23:10

Arbetet är inte avslutat på olycksplatsen, vilket gör att länsväg 143 vid olycksplatsen fortfarande är avstängd. Lastbilschauffören skadades inte fysiskt vid olyckan. Personbilsföraren,en kvinna i 30-års åldern, fördes till sjukhus med ambulans. Hon är avliden och anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.