08 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Polisområde Älvsborg, misshandel i relation

Under natten larmades polis till en bostad i polisområde Älvsborg med anledning av att en kvinna blivit misshandlad av sin pojkvän. Polis kommer till platsen och pojkvännen grips misstänkt för misshandel. 

22.27 Mark, inbrott/stöld
Vid Varbergsvägen griper väktare två yngre män som krossat en ruta till en butik och stulit snus för cirka 13 000 kronor.

23.19 Lilla Edet, misstänkt drograttfylleri
På E45 vid trafikplats 87 stoppas en manlig bilist för kontroll. Han får följa med för provtagning.

03.03 Mölndal, bråk
Polis larmas till ett café vid Nämndemansvägen med anledning av att personer slåss. Polis särar på de inblandade och ingen vill anmäla något. 

03.06 Göteborg, bråk
Polis larmas till en restaurang vid Bergslagsgatan med anledning av att ett flertal personer slåss på platsen. Polis kontrollerar ett flertal personer på platsen men ingen vill anmäla något. En person omhändertas för fylleri. En allmänhet får dock en ruta krossad på sin bil då någon slängt något på bilen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

03.28 Alingsås, misstänkt rattfylleri
Vid Mörlandavägen är det en manlig bilist som kör av vägen och lämnar bilen. Polisen anträffar mannen i sin bostad med ansiktsskador. Han får följa med för omplåstring och misstänks för att vara alkoholpåverkad.

03.42 Göteborg, narkotikabrott
Vid Otterhällan grips en man på en restaurang av ordningsvakt med anledning av att han misstänks vara narkotikapåverkad. Polis övertar gripandet och mannen misstänks även för innehav.

06.07 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Alelyckan med anledning av att två fordon ska brinna. Det visar sig att det är en husbil och en personbil som brinner. Bilarna blir totalförstörda. Polisen skriver två anmälningar gällande skadegörelse genom brand, ingen gripen. 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.