09 januari 09:45, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Nedan följer några av de händelse polisen har hanterat i Dalarnas län under gårdagskvällen och natten.

Borlänge 20:51: En man omhändertogs av polis i Borlänge centrum enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Borlänge 22:30: En man omhändertogs enligt LOB, efter ett tjafs utanför en restaurang. 

Borlänge 01:24: En person omhändertagen enligt LOB i en krog. 

Borlänge 02:10: Brand utbröt i en bostad i Jakobsgårdarna. Det var en duk som började brinna. Branden släcktes. Anmälan upprättad gällande allmänfarlig vårdslöshet. 

Ludvika 22:23: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist i centrala Ludvika under en trafikkontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polis och ta blodprov då han uppvisade tecken på drogpåverkan. Anmälan om drograttfylleri har upprättats. 

Malung-Sälen 21:05: Någon form av bråk ska ha ägt rum inne i foajen på ett hotell i Hundfjället. Polisen kallades dit och väl på plats var det lugnt och man avvisade 4 personer från platsen. 

Vansbro 02:32: Det brann i ett uthus i Nås. Inga personskador i samband med branden. Polisen misstänker inget brott i samband med branden. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.