01 juli 07:19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte lett till någon brottsmisstanke.

02:40 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en singelolycka med personbil E4 norrgående Gålnäs, Örnsköldsvik. Två personer är inblandade i olyckan, bägge förs med ambulans till sjukvård. Skadeläget är oklart. Polisen har varit på plats. Bilen måste flyttas då den står trafikfarligt till. Olycksorsaken ska utredas. 

05:25 Stöld, Härnösand
Polisen beordras till en adress i Härnösand med anledning av en misstänkt pågående dieselstöld. Personer har försökt stjäla bränsle men ska ha blivit avbrutna och lämnat godset. Polisen har varit på plats och hållit förhör samt dokumenterat. De misstänkta fanns inte kvar på platsen. Anmälan gällande stöld upprättas.

Övrigt: Under natten har en viltolycka inrapporterats till polisens ledningscentral, den skedde på riksväg 90 Mosjön, Sollefteå. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.