Uppdaterad 01 juli 11:30

01 juli 07:34, Trafikolycka, Eslöv

Personbil och motorcykel i olycka, väg 113, Ringhult/Klövhusen.

En personbil och en motorcykel är inblandade i en trafikolycka på väg 113 i höjd med Ringhult/Klövhusen. Vägen stängs av helt. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till platsen. 

Uppdatering: Vägen är helt avstängd under räddningsarbetet. Det tycks vara flera bilar, samt motorcykeln, inblandade. Motorcyklisten är skadad. Flera lösa hästar finns på platsen då ett staket till en hästhage har gått sönder i samband med olyckan. 

Uppdatering 08.30: En trolig hästägare är kontaktad och beger sig till platsen för att hantera hästarna. Polis jobbar med att beställa bärgare till fordonen samt samla information från vittnen och inblandade. 

Uppdatering 09.17: Motorcyklisten har förts med ambulans. Hästarna skall befinna sig i hagen igen. 

Uppdatering: Trafiken släpps på växelvis förbi olycksplatsen. 

Uppdatering 10.05: Polis lämnar platsen då de två bilarna och motorcykeln har bärgats. 

Klargörande: Bortsett från motorcykeln är tre personbilar inblandade i olyckan, varav två har behövt bärgas. 

Uppdatering 11.30: Motorcyklisten, en man i 60-årsåldern, har avlidit till följd av olyckan. Anhöriga har underrättats. En anmälan har upprättats om vårdslöshet i trafik. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.