01 juli 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. majoriteten av de ärendens om har hanterat har varit av rutinkaraktär. Inga grova brott har kommit till polisens kännedom. 

02:21 Polisen larmades till ett hotell på Lantmätargränd i Jönköping med anledning av en misshandel. En manlig gäst som skulle checka ut från hotellet blev aggressiv mot personal på hotellet. Slag utdelades. En man i 30-årsåldern misstänks för misshandel. Den misstänkte mannen förhördes på plats och en utredning om misshandel är påbörjad. Mannen och hans vänner blev avvisade från hotellet. Mannen som misshandlades fick inte några allvarliga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.