01 juli 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Säffle

23.21: En man i 55-årsåldern blir misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning.

02.25: Någon har krossat en ruta till en butik och eventuellt fått med sig några klockor från platsen. Det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Torsby

22.29: En man i 25-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Vid 01 blir ytterligare en man i 20-årsåldern kontrollerad och blir misstänkt för samma brott.

03.52: En förare 20-årsåldern stoppas för kontroll och får böter då han framför ett fordon som har körförbud.

Filipstad

01.51: Patrull stoppar ett fordon i centrala Filipstad och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott innehav samt eget bruk och brott mot knivlagen.

05.03: En man i 45-årsåldern grips misstänkt för stöld genom inbrott efter att ha slagit sönder ett fönster och därefter tagit sig in i en fastighet där han kommit över kontanter.

Grums

02.41: Det ringer in en anmälare som när denne kommer hem från jobbet ser en okänd bil på sin tomt och i bilen finns det saker som tillhör anmälaren. Två personer, en man i 30-årsåldern och en man i 45-årsåldern, kan spåras upp och de är nu misstänkta för stöld. Den äldre mannen är också misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel gällande bilen som stod på tomten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.