Uppdaterad 10 juli 13:33

10 juli 12:19, Misshandel, Göteborg

Misshandel

Polis larmades om en misshandel i Sommarvädersgatan i Göteborg. I nuläget är det oklart vad som hänt på platsen. Någon person ska enligt uppgifter till polisen attackerat flera andra personer och en kvinna ska ha fått bensin hällt över sig. Mannen ska även hällt bensin i lokalen de befann sig i. 

Rättsläget just nu är försök till grov misshandel och försök till grov mordbrand. Polispatrull är på platsen för att utreda vad som hänt. En man är säkrad av polis på platsen. 

13:27 Uppdatering
Mannen som nu gripits för försök till mordbrand, försökt till grov misshandel är i 40-årsåldern. Mannen ska ha försökt att pressa ägarna till Pizzerian på pengar. När detta inte fungerat ska mannen ha hällt bensin i lokalen och på trallen vid entrén, där en kvinna som inte är inblandad i utpressningen fick bensin på sig. I samband med att mannen häller ut bensin i lokalen och vid entrén anlände första polispatrullen till platsen de kunde säkra mannen och sedan gripa honom.   


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.