Uppdaterad 14 juli 09:41

11 juli 10:10, Försvunnen person, Sundsvall

Polisen önskar allmänhetens hjälp att hitta en försvunnen man i Njurunda.

Mannen är i 80-årsåldern och är 183 centimeter lång. Det är oklart vad mannen bär för kläder. Se bild på mannen via länk nedan.

Polisen önskar allmänhetens iakttagelser i området, i och kring Njurunda kyrkogård samt vid badplatser runt Ljungan.

Ser du mannen eller har du nyss sett honom? Ring 112!

Tips och tidigare iakttagelser lämnas via 114 14.

Uppdatering tisdag, klockan 8:06:

Mannen är ännu inte anträffad. Sökinsatsen fortsätter med full kraft.

Polispatruller, hundar, fjällräddare, UAS (drönade med förare) och helikopter används i sökandet. Även Hemvärnet och Missing people bistår i sökarbetet.

Polisen önskar fortsatt tips och iakttagelser av mannen. Ser du mannen eller har du nyss sett honom? Ring 112! Tips och tidigare iakttagelser lämnas via 114 14.

Uppdatering onsdag, klockan 07:48:

Mannen är ännu inte anträffad. Sökinsatsen fortsätter under dagen med samma resurser som under tisdagen.

Polisen är fortsatt angelägen om att få in tips och iakttagelser. Om du ser mannen, eller nyss har sett honom: ring 112! Övriga tips och tidigare iakttagelser lämnas via 114 14.

Uppdatering torsdag, klockan 09:39

Under onsdagskvällen avslutades den räddningsinsats enligt LSO, lag om skydd mot olyckor, som har bedrivits i sökandet efter mannen.

Polisen har kraftsamlat med övriga samhällsaktörer för att försöka hitta honom. Vi har sökt av de områden där mannen kunnat tänkas befinna sig och följt upp inkomna tips, men utan resultat. Anhöriga är underrättade om att det aktiva sökandet i området är avslutat.

Polisen fortsätter att utreda ärendet gällande försvunnen person. Allmänhet som har gjort iakttagelser eller har andra tips gällande mannen uppmanas fortsatt höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.

Polismyndigheten vill rikta ett stort tack till alla som på något sätt har deltagit och engagerat sig i sökandet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.