12 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits. Majoriteten av de ärenden som har hanterats är av rutinkaraktär. Inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom.

23:15 SOS larmade polis och ambulans till Kårkelösavägen i Svärtinge med anledning av en trafikolycka. En motorcyklist hade kört in i en parkerad bil. Krocken skedde i låg hastighet och föraren av motorcykeln skadades inte allvarligt. Han hamnade dock på marken och fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll av sina skador.

Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks vara påverkad av droger och han misstänks för drograttfylleri. Han fick lämna prov som kommer att skickas på analys.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.