Uppdaterad 13 juli 01:03

12 juli 21:01, Brand, Lilla edet

Brand i lägenhet, Västerlanda.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Västerlanda efter larm om brand i lägenhet. Det är i nuläget oklart om det finns någon person kvar i lägenheten.

21.31 Det är en fullt utvecklad brand. Polis biträder räddningsledaren på platsen. Det är fortsatt oklart om det finns någon person kvar i lägenheten. Polis spärrar av infartsvägen för biltrafik. 

22.15 Räddningstjänst arbetar fortsatt på platsen med släckningsarbete. Det är okänt om det finns någon person kvar i lägenheten. När räddningstjänsten är klar med sitt arbete kommer platsen att spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Brandorsaken är okänd och kommer att behöva utredas. Händelsen rubriceras som mordbrand alternativt grov mordbrand. Det finns inga uppgifter om att övriga personer boende i huset fått några skador i samband med branden. 

Uppdatering 01:02 En kvinna har konstaterats avliden i samband med branden. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.