13 juli 07:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:58 Polisen larmades till en bangolfbana på Snickaregatan i Linköping med anledning av ett misstänkt bråk. Polis åkte till platsen för att kontrollera händelsen. Det var fyra killar som hade spelat bangolf och killarna hade blivit högljudda men ingen var osams och inget brottsligt hade inträffat. Polispatrullen lämnade utan vidare åtgärd.

02:50 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på riksväg 23/34 i höjd med Skeda udde, Linköpings kommun. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning då han har återkallat körkort.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.