18 juli 06:15, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av händelser i länet.

20.03 Stöld genom inbrott, Fristad. Polis skickas till en bostad i Fristad, där ett inbrott skett. Fönsterkasetten har tagits ut, och därefter har man tagit sin in i bostaden. Smycke samt klocka saknas. Polis tar uppgifter till en anmälan gällande stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras för att säkra eventuella spår. 

00.39 Misshandel, Allégatan, Borås. Polis skickas till platsen med anledning av bråk utomhus mellan flera personer. På plats avvisar polis personer, och anmälningar gällande grov misshandel skrivs. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras för vård. 

23.08 Rattfylleri, Lextorpsvägen, Trollhättan. En bilist kört in i två personbilar och avviker därefter från platsen. Vittnen som ser bilen lämna kontaktar polis, som anträffar bilen. En person, en man, springer i samband med det från platsen, men kan säkras av polis. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. han är även misstänkt för vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt vållande till kropsskada. 

02.07 Misshandel, Lextorp, Trollhättan. En kvinna larmar polis och uppger att hon blivit knivskuren. Misshandeln uppges ha sket inomhus i en lägenhet. Kvinnan kontrolleras av ambulans på plats, då hon blivit knivskuren i armen. Hon förs därefter till sjukhus för vård.  Polis kontrollerar personer i området, men det finns in nuläget ingen misstänkt. En anmälan om grov misshandel skrivs. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.