Uppdaterad 02 juli 09:18

02 juli 08:03, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:47 Viltolycka, Sollefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 345, Ramsele. Inga personskador rapporteras.

01:44 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Stenstan där det uppges ha gjorts åverkan på backspeglar på parkerade bilar. Patrullen upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

02:08 Viltolycka, Ånge:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14, Näset. Inga personskador rapporteras.

02:35 Misshandel, Sundsvall:
Misshandel av en person utanför en krog i Stenstan. Polispatrull på plats tar upp en anmälan och skjutsar målsäganden till sjukvård för kontroll.

05:34 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Granloholm med anledning av en misstänkt skadegörelse på en fönsterruta. En anmälan upprättas.

Övrigt:
Nio personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våld mot tjänsteman. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering klockan 09:18:
Klockan 02:51 inkommer larm om att en moped i ett dike på Haga brinner. Brandorsaken är oklar. Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med detta.

Polispatrull har under morgonen varit på plats och dokumenterat brandplatsen. En anmälan gällande skadegörelse kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.