20 juli 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

22.12 Polisen fick samtal om misshandel i Vilbergen, Norrköping. Två personer ska ha försökt ta en cykel från en man. Cyklisten ska ha blivit skallad och slagen, men de ska inte ha lyckats ta cykeln. Polis kom till platsen. Någon misstänkt kunde inte hittas. En anmälan om misshandel upprättades. Den drabbade mannen ska inte ha varit i behov av ambulans.

02.53 Det kom larm om att flera personer upplevde yrsel på en snabbmatsrestaurang på Norra promenaden i Norrköping. Restaurangen utrymdes. Polis, räddningstjänst och ambulans kom dit. Det handlade eventuellt om ett koldioxidutsläpp från en maskin. Ambulanspersonal ska ha tittat till de drabbade, men ingen ska ha varit nämnvärt skadad. Polisen bedömde händelsen initialt som en arbetsplatsolycka. Patrullen dokumenterade omständigheterna och tog uppgifter för en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.