Uppdaterad 21 juli 19:55

21 juli 18:49, Skottlossning, Nacka

Samtal om bråk och ljud som beskrevs som skottlossning i Orminge.

Under tiden som polisen var på väg till platsen kom det in information från platsen att ingen person ska vara skadad samt att en person var gripen.

Polisen är på plats och har tagit över den gripne mannen, de har även påbörjat arbetet med att ta reda på vad som har hänt.

Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord, framkallande av fara för annan samt grovt vapenbrott.

Uppdatering klockan 19:35

Polisen som är på plats har funnit hylsor, den platsen är avspärrad. Polisens arbete med att ta reda på vad som har hänt fortsätter genom att prata med personer som kan ha information att lämna.

Uppdatering klockan 19:52

I det utredningsarbetet som pågår i Orminge har det kommit fram uppgifter som gör att polisen har ändrat brottsrubriceringen försök till mord till försök till grovt rån. Polisen har pratat med brottsoffret i angående brottsrubriceringen försök till grovt rån och gärningspersonen hade försökt råna honom sin klocka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.