25 juli 07:13, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:00 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Västermalm i Sundsvall. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

01:36 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Njurunda efter samtal om vinglig färd. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan gällande misstänkt ringa narkotikabrott, eget bruk, samt rattfylleri upprättas.

02:49 Stöld/inbrott, Ånge
Samtal inkommer om ett pågående inbrott på en restaurang i Ånge. Polis beordras dit och en brottsplatsundersökning utförs. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.